Auto’s

DE SPECIALIST IN GETINTE RAMEN

Wenst u getinte ramen en een raamfolie van topkwaliteit met een perfecte montage? Reken maar op Tintpoint, honderden klanten gingen u voor.

Bij Tintpoint Garage Oss voorzien we uw van de kwalitatieve raamfolies van het merk Xpel. Daarbij heeft u de keuze uit een waaier aan tinten (5%, 20%, 35%, 50% en 70%). Wij kiezen resoluut voor deze marktleider omwille van de kwalitatieve resultaten en het feit dat deze raamfolie voor uw wagen krasbestendig is.

Het plaatsen van raamfolie zonder demontage

Onze specialiteit? Het plaatsen van raamfolie voor uw wagen zonder demontage. Wij dekken de stoffige delen zorgvuldig af en plaatsen de raamfolie zonder uw ramen te verwijderen. Een uniek proces dat wij in de vingers hebben.

Wij maken de folie op maat en vermijden zo blazen, bubbels, strepen en kieren. Dit doen we door de folie te verwarmen en deze te doen krimpen in de juiste vorm.

De resultaten zonder demontage zijn niet te onderscheiden van gedemonteerde getinte ramen, maar het is wél een stuk goedkoper

Omwille van ons uniek proces kunnen we de installatietijd inkorten en zeer voordelig uw raamfolie plaatsen, dit zonder dat u een verschil merkt in het eindresultaat.

Toch demontage nodig?

Soms blijkt een type raam toch gedemonteerd te moeten worden. Wij adviseren u dan eerlijk en maken u een voorstel op maat over.

Meer info of een ander verzoek?

Wenst u meer info, een voorstel op maat of wenst u een zonneband te laten monteren die u beschermt tegen de laagstaande zon? Of heeft u vragen over dot matrix of nano ceramische raamfolie? Contacteer ons met uw vraag en we zorgen snel voor een antwoord.

Beplakken en eventueel monteren

Wenst u toch uw ramen van folie te laten voorzien met demontage, dan kan dit tegen een meerprijs. Wij demonteren uw ruiten, beplakken ze en monteren ze opnieuw.