Bedrijfspanden

MINDER VERBRUIK, LAGERE KOSTEN, MEER UITSTRALING

De ramen van uw bedrijfspand/kantoor laten verduisteren met raamfolie? Een verstandige beslissing. Minder lichtinval, minder warmte en minder UV-stralen.

Door de ligging van uw bedrijfspand/kantoorruimte last van de zon, het licht en/of de warmte? Met getinte raamfolie lossen we het op. Door de getinte raamfolie moet u minder verwarmen of koelen en geniet u van meer werkcomfort. Zo heeft u een lager energieverbruik, kunt u vlotter werken en verdient u de investering vaak al binnen een aantal jaar terug!

Veiligheidsfolie monteren

Om de ramen van uw kantoor/bedrijfspand te tinten doen we beroep op SOTT- of ASWF-folies, het neusje van de zalm op dit gebied. Beschikt u niet over veiligheidsglas? Met de Safety 100 folies kunnen we van gewoon glas, veiligheidsglas maken.

Deze folie voldoet perfect aan de Europese normen.

Raamfolie voor winkels en vitrines

Een winkel met producten in de etalage die gevoelig zijn aan UV-stralen? Met onze raamfolie beschermt u ze optimaal. Met onze UV Protection folie worden UV-stralen voor 99,5% geblokkeerd. Hiervoor werken we met de hoogwaardige folies van ASWF en SOTT.

Wenst u meer te weten over deze raamfolie voor uw bedrijfspand, kantoor of vitrine?

Meer weten over de mogelijkheden van raamfolie voor uw kantoorpand, een winkelpand of bedrijfspand, de meerwaarde en/of een voorstel op maat? Contacteer ons, we vertellen er u graag meer over.